Kimdir? Ne yapar?

Özet isteyenler için;

Yapay zeka ve zeki sistemler heveslisi; yazılım mimarisi üzerine saçlarını dökmüş yüksek mühendis bir girişimci.

Çayına eşlik edecek okumalık arayanlar; buradan sonrası bizler için…

1996 yılından beri kesintisiz öğrenciyim. Akbili, kent kartı indirimli basıyorum.

Ege Üniversitesi’nin müdavimlerinden biriyim. Lisans ve yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde çok kıymetli hocam Prof. Dr. Aybars Uğur danışmanlığında tamamladım. Doktora eğitimime de yine aynı yoldan devam ediyorum.

Yapay zeka teknolojileri ile endüstriyel problemleri çözmeye odaklı ürünler geliştiren Botart Yazılım ve Bilgi Teknolojileri Ar-Ge AŞ‘nin kurucu ortağıyım.

Bunun yanında yapay zeka destekli yazılım projelerine danışmanlık ederek, doğru problemin doğru yöntem ile buluşmasına çalışıyorum.

Marvel sever bir gamer’ım.

Bir dönem twitch’de çok eğlendiğim ve özlemle andığım yayınlarım oldu. Gel gelelim vakitsizlik…

Kendim gibi girişimcilere ve girişimci adaylarına moral destek olması, yol göstermesi amacıyla, 2018 yılı başlarında biricik Aysun Demirdöğen ile Kot Ofis adında bir podcast kanalı başlattık. Yine vakitsizlik sebebiyle bir süredir yeni podcast’ler yayınlayamasak da takibe almanızı öneririm.

YouTube: https://bit.ly/2rmNVc0

Eğer ki bir yapay zeka girişiminiz var ise ve podcast bize yetmiyor, bize destek ol derseniz; bunun için de 2018 sonlarında başlattığımız bir inisiyatif var. B4MHub, fikir aşamasından yatırım hatta exit aşamasına kadar yapay zeka teknolojisi geliştiren girişimlere ve girişimcilere destek amacıyla kuruldu. Detaylı bilgi için mail atabilir ya da ilgili hesapları takibe alabilirsiniz.

B4MHub: https://www.b4mhub.com/

Son olarak elimin dokunduğu herhangi bir konuda sağlayabileceğim her türlü yardım için sosyal mecralardan ya da ulaşılabilir olduğum el altındaki herhangi bir yerden, çekinmeden, yazın, sorun, isteyin.

Hayatta her şey sevgiyle güzel,

Sevgiyle kalın.